Spaceduik 2000

Op zaterdag 9 december hadden we afgesproken met een groep van DIR-NL bij het AC restaurant in de buurt van Zevenaar. Daar verzameld reden we in colonne richting het ESA centrum bij Keulen.

Aangezien we vrij vroeg aankwamen hebben we wat tijd gedood door koffie te drinken en te kijken naar de beelden van het zwembad op het videoscherm.

Toen het onze beurt was betraden we de ruimte van het enorme zwembad. Na het omkleden konden we via een klein platform te water. Het bad was 10 meter (!) diep en gevuld met allerlei futuristische stellages. Na de afdaling hebben we geruime tijd in, op en aan de stellages gehangen.

  Spaceduik 2000

Joop en Paul hielden zich bezig met het maken van foto's en video. Harmen kroop door alle kleine gaatjes en tunneltjes (hij is en blijft een 'caver') terwijl de rest wat aan het spelen was. Robert testte een Halcyon wing met dubbel 10 tanks onder het wakende oog van Ward. Leon speelde voor Houdini met de hefballon en spool van Harmen Verder waren Gerard en Wim ook van de partij.

Na het duiken zijn een paar DIR-NL'ers nog een rondleiding gaan volgen door het complex. Iedereen was zeer te spreken over de dag en waarschijnlijk gaan we volgend jaar weer!

 

Een mooie groepsfoto met v.l.n.r.:

Ward, Paul, Wim, Leon, Harmen Thys, Robert, Gerard en Joop.

 
Robert en Ward
 
Harmen Thys kruipt weer eens ergens uit tevoorschijn...
 
Leon met zijn stage
 
Robert op een fietsje in een van de stellages
 
Ward wordt belaagd door enkele van zijn buddies... ;-)
 
Joop, de man met de camera en verantwoordelijk voor de bovenstaande foto's.

Terug naar Evenementen Terug naar Evenementen
Print deze pagina
Print deze
pagina