Frogkick.nl video

Op de DuikInfo beurs in Houten was de film al voor het eerst te zien, maar nu kan je 'm zelf ook in je bezit krijgen, de eerste Frogkick.nl video, getiteld:

'Een Impressie - Doing It Right duiken in Nederland'

Deze documentaire geeft een impressie van methoden en materialen die voortkomen uit de wereld van het technische duiken.

De informatie volgt het Doing It Right systeem, welke gericht is op het plezieriger en veiliger maken van duiken.

De film behandelt de voorbereiding voor een duik op de Noordzee. Dit betreft het klaarmaken van de uitrusting, het oefenen van specifieke technieken en het rekening houden met medische aspecten.
 
Een Impressie - Doing It Right duiken in Nederland

Met behulp van deze technieken kun je je duiken nog comfortabeler maken, of het nu een duikje is in Vinkeveen, bij de Zeelandbrug, of op een wrak in de Noordzee.

Deze 31 minuten durende film kun je online bekijken of bestellen op DuikenInBeeld.tvUit het maandblad DUIKEN van december 2001:

Een Impressie van Technisch Duiken op video

Nieuw op de markt is de video 'Een Impressie, Doing It Right duiken in Nederland'. In deze professionele video wordt afgerekend met vooroordelen die er over technisch duiken bestaan. Als kijker krijgt u een goed beeld van wat technisch duiken nu eigenlijk inhoudt en hoe serieus een technische duiker met zijn hobby bezig is. U krijgt een impressie van hoe technische duikers zich op een wrakduik in de Noordzee voorbereiden. U ziet hoe zij specifieke vaardigheden oefenen, u krijgt een overzicht van de materialen die zij gebruiken, en hoort van duiken-arts Menno Gaastra waar een technisch duiker op medisch gebied rekening moet houden. Aan het eind van de film wordt u daadwerkelijk meegenomen naar een wrak in de Noordzee.
 

Kortom, een professionele video van J.P. Bresser en H.T. Nieuwenhuis, beide fervente technische duikers, met ook beelden van de Nederlandse onderwaterwereld, die alleszins de moeite waard zijn! Voor meer informatie, zie <www.frogkick.nl>. U kunt de video ook bestellen via jp@trigital.com. De film is verkrijgbaar op video en CD-rom. Prijs € 25,00 exclusief verzendkosten.


 
Print deze pagina
Print deze
pagina